home

Coaching – individueel

Je hebt tijd nodig voor jezelf, maar wat betekent dat? Je loopt tegen jezelf aan, of juist tegen anderen. Je snapt niet wie je bent en waarom je doet wat je eigenlijk niet meer wilt doen. Je hoofd is vol, je bent het overzicht kwijt over wat echt belangrijk is. Je moet volhouden, maar hoe?

Wijzer helpt je bij het ontdekken wat er speelt en wel werkt in jouw leven.  Reflectief, actief en creatief met hoofd, hart en lichaam.

Coaching – team

Wanneer een team in de dagelijkse praktijk steeds weer tegen (complexe) problemen aanlopen. Wat er ook gezegd of beloofd wordt, de situatie veranderd niet en het werkplezier wordt minder. Klanten zijn ontevreden er zijn hoge onkosten.

Wijzer helpt om samen te kijken naar de werkelijkheid. Welke meningen zijn er? Wat zijn precies de feiten? Is het doel duidelijk en is daar overeenstemming over? Is het voor iedereen bekend wat er echt belangrijk is en waar het resultaat aan moet voldoen? Probleemanalyse door het team! Zo komt het team zelf met de beste oplossingen.

Wijzer – anders kijken naar de route of de bestemming!!

Home
Soms is het noodzaak dat iemand met je oploopt, je andere vragen stelt en je opnieuw naar je eigen (werk)wijze laat kijken.

Wegwijzer

Ook al loop je met vele mensen op; iedere stap moet je zelf zetten.

Niet wijs is

Steeds op dezelfde manier een probleem proberen op te lossen en hopen dat het resultaat anders wordt.