Referentie Leerhotel

leerhotel logo                  Amersfoort, 19 oktober 2016

Beste Klazien,

Je bent de uitdaging aangegaan om met mijn team aan de slag te gaan, met als doel de communicatie te verbeteren en van de verschillende eilandjes een groot schiereiland te maken. Geen gemakkelijke opdracht, maar je hebt het met beide handen aangegrepen.

Je bent erg vakkundig aan het werk gegaan: eerst de organisatie in kaart brengen en bij de opdrachtgever de knelpunten in kaart te brengen. Daarna het team aan het woord laten, luisteren en analyseren. Met een aantal methodes als grondslag ben je met mijn team aan de slag gegaan. Voor sommige erg prettig, voor anderen erg confronterend. Er zijn collega’s in de weerstand gegaan, het team is gaandeweg veranderd en er is zelf een collega gestopt met de training. Ik denk dat dit genoeg zegt over jou manier van coachen. Eerlijk, direct en confronterend. Precies wat deze mensen nodig hebben gehad.

Resultaat: grote verbeterslag gemaakt in de verbinding tussen de afdelingen. Collega’s die elkaar weer durven aanspreken en een nieuwe energie die voelbaar is in alle lagen van de organisatie.

Wijzer van Klazien kan ik dan ook aan elke organisatie aan bevelen!

Dank je wel voor je inzet en harde werk.

Namens het hele team,  

Laura de Kort, General Manager  leerhotel het Klooster