Over Klazien

Klazien werkt al ruim 20 jaar op het gebied van individuele en teamcoaching. Ze begon haar loopbaan 40 jaar geleden in de zorgsector. Het was de plek waar zij ontdekte dat gevoelens en situaties misschien hetzelfde lijken, maar dat dat niet waar is. En ging zij opzoek naar ‘hoe de mensen het leven doen’.

Klazien gelooft dat het belangrijk is om steeds nieuwsgierig te blijven. Wat gebeurt er? Waarom is dat zo? Want hoe makkelijk vullen jij én ik in wat een ander denkt of voelt. Coaching draagt ertoe bij dat mensen zelf het leven kunnen leven op een manier die van waarde is voor de persoon zelf.

Tot op de dag van vandaag volgt Klazien nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Coaching & Therapie en vult zo haar coachrugzak. De verschillende invalshoeken.

Klazien is BIG-geregistreerd verpleegkundige en werkt zo af en toe in de zorg. Zo blijft zij ‘down to earth’. Sinds 2019 werkt Klazien als adviseur/trainer voor LOC Cliëntenraden.

Klazien doet in haar vrije tijd graag ‘compleet iets anders’. Zij speelt mee met de theatersportgroep Retourtje Vooruit. Als vrijwilliger begeleidt zij de gasten van ‘Vier het Leven’ naar het theater en muziekvoorstellingen. Thuis is een plek om te tekenen of te schilderen.

Klazien woont in Soest en is getrouwd met Sjaak Verboom. Tijdens wandelingen met de hond Fiep genieten zij van het mooie Soesterse landschap.

Referenties
Contact