LB: CV Klazien

Al 20 jaar leer ik vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar begeleiding bij persoonlijke of teamgedoe.

Neurolinquistisch Programmeren; leerde mij over de eenheid van lichaam, geest en ziel. En veel over taalgebruik en onderliggende waarden en doelen.

Probleemoplossend Denken (TOC)  biedt een structuur om te analyseren en de beste passende oplossing te vinden. Het leerde mij over de kracht van een systeem.

Body & Mind Language (BML) helpt om met je onderbewuste te communiceren en muziek in te zetten in de sessies.

In Emotioneel Freedom Techniques (EFT) vond ik een combinatie van cognitieve therapie in de vorm van NLP (door de kwesties hardop te benoemen)  en acupressuur (gericht op het ont-stressen van energiebanen).

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met Integraal Eye Movement Therapie(IEMT), hiermee kreeg ik de mogelijkheid om te helpen bij het verwerken van indrukwekkende gebeurtenissen (kleine en grote trauma’s) in iemands leven.

Ik deed nog een grote ontdekking en dat is de helende werking van tekenen. Het creatieve brein activeren om inzichten te krijgen die het cognitieve brein niet kan vinden.

Wassili Zafiris leerde mij onlangs in een bijscholing over Coaching en Depressies, de kunst van vragen stellen en dat weer te combineren met al het voorgaande wat ik leerde.

En last but not least:  De verpleegkunde; de praktijk van alle dag, de mensen die ik zie ‘dealen met het leven’, leren mij over de werkelijkheid van het leven.  

Wijzer_logo_groen_500/threecol_one_last]