LB: CV Klazien

Kennis en vaardigheden

Al 20 jaar daag ik mijzelf uit om vanuit verschillende invalshoeken naar begeleiding bij persoonlijke of teamgedoe te kijken.

Neurolinquistisch Programmeren; leerde mij over de eenheid van lichaam, geest en ziel. En veel over taalgebruik en onderliggende waarden en doelen.

Probleemoplossend Denken (TOC)  biedt een structuur om te analyseren en de beste passende oplossing te vinden. Het leerde mij over de kracht van een systeem.

Body & Mind Language (BML) gaat over de taal van het lichaam en hoe je lichaam je helpt om met je onderbewuste te communiceren.

In Emotioneel Freedom Techniques (EFT) vond ik een combinatie van cognitieve therapie in de vorm van NLP (door de kwesties hardop te benoemen)  en acupressuur (gericht op het ont-stressen van energiebanen).

In 2019 deed ik examen in Matrix Reïmprinting Practitioner; een methode om negatieve gevoelens, negatieve lessen en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden los te laten. Bij deze techniek ben je in staat om je relatie met het verleden te veranderen.

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met Integraal Eye Movement Therapie (IEMT), hiermee kreeg ik de mogelijkheid om te helpen bij het verwerken van indrukwekkende gebeurtenissen (kleine en grote trauma’s) in iemands leven.

Ik deed nog een grote ontdekking en dat is de helende werking van tekenen. Het creatieve brein activeren om inzichten te krijgen die het cognitieve brein niet kan vinden.

Tijdens de bijscholing over Coaching en Depressies , leerde ik meer over levenslust.

En last but not least:  De verpleegkunde; de praktijk van alle dag, de mensen die ik zie ‘dealen met het leven’, leren mij over de werkelijkheid van het leven en op de vele manieren daar mee om te gaan.  

Wijzer_logo_groen_500[/threecol_two]

<a