LB: Workshop ‘Feedback’

Workshop 'Feedback'

Workshop over het geven en ontvangen van ‘Feedback’

In het dagelijks leven en werk is met elkaar communiceren vaak moeilijker en onduidelijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Het loont daarom echt de moeite om eens de tijd te nemen om met elkaar van gedachten te wisselen over hoe je communiceert binnen het team, afdeling of met je familie en hoe het nog beter kan. De workshop ‘Feedback’ is heel geschikt voor iedereen die bewust wil omgaan met anderen en gelijkertijd ‘trouw’ aan zichzelf wil blijven.

Meningen en uitspraken worden vaak de ‘waarheid’. Maar voor wie? Wat zijn de feiten achter de conclusies? Communiceren begint met waarnemen, vervolgens geef je aan dat wat je waarneemt een betekenis.
Communiceren is ook feedback geven en ontvangen. Feedback geven betekent dat je de ander op een integere manier vertelt wat je ziet, hoort en ervaart en welke betekenis dit voor jou heeft en wat het voor jou betekent.

Waarom zou je aan deze workshop mee doen?

  • Om je eigen belangrijke waarden bewust te worden.
  • Voor meer theoretisch inzicht in feedback vragen, geven en ontvangen.
  • Omdat je je wilt bekwamen in het geven en ontvangen van feedback.

Wat levert het je op?

  • Nog beter samenwerken met collega’s, familie, klanten en clubgenoten. In vele tevredenheidsonderzoeken wordt expliciet naar de ervaring, beleving en bejegening gevraagd.
  • Vermindering van het  ziekteverzuim door een open en respectvolle bejegening onderling.
  • De workshop krijgt nog meer waarde wanneer je na het bijwonen elkaar om feedback durft te vragen.

Maatwerk

Het definitieve programma wordt op maat gemaakt zodat het aansluit bij de cultuur en wensen van de groep en/of organisatie.

Bij grotere groepen werk ik samen met Nancy Langeweg. Zij is coach en heeft veel ervaring op het gebied van communicatietrainingen en het afnemen van MDI Profielen.

Bel 0614767555 of mail klazien@wijzer-werken.nl voor meer informatie of aanmelding.Workshop 'Feedback'